精博幼儿园好吾好?

去精博睇过,觉得环境OK,不过价钱贵少少,但点解都吾算多人送去呢?每月一千元左右,对于好多人来讲吾算太贵啩?大部份人都无选择精博,点解呢?工交、伦办、新伟力、财贸都人满为患,一个班四五十个小朋友,实在太多,地方又吾够大,环境都吾系太好(除了新伟力好少少)。四五十个小朋友,两个老师一个保育员,边度顾到咁多啊???吾知大多人系如何选择呢?

满意回答

我个囡系工交读系因欺搁为近我屋企.工交都系好唔错.有条件去精博梗系好过新伟力辉梨个嘀啦.环境好.人又少惠乐佳.

匿名用户   2018-01-12 07:57

其他回答

LZ,你好似晒命甘啵~~~~每月一千左右!!!你知吾知好多人月薪都系一千多DD炸,你估吾使食吾使用既么,其他幼儿园都系2、3百一个月炸,几多人都一样甘生到肥肥白白~

我女儿有个同学仔妈咪就系因为精博老师后生,又喇晒认字写字上个学期转左过去读.

我都有林过带我个仔去读,我姨妈成日都话精博好,距契女个仔系陈村精博读,讲野咯咯声,讲英语又势力。

有无人知道精博好吾好啊?好嘅我睇到,吾好嘅我未睇到,只系觉得环境都OK,只系因为价钱方面原因,所以吾多人送去?