儿歌“王老先生有块地,咿呀咿呀哟”的歌词谁知道啊?

推荐回答

王老先生有块地 伊阿伊啊呦 他在田边养小鸡 伊阿伊瓣电安啊呦 鸡鸡鸡 鸡鸡鸡 鸡鸡鸡鸡鸡鸡鸡鸡鸡鸡 王老先生有块地 伊阿伊啊呦 王老先生有块地 伊阿伊啊呦 他在田边养小鸭 伊阿伊啊呦 呱呱呱 呱呱呱 呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱 王老先生有块地 伊阿伊啊呦 王老先生有块地 伊阿伊啊呦 他在田边养小羊 伊阿伊啊呦 咩悟厉咩咩 咩咩咩 咩咩咩咩咩咩咩咩咩咩 王老先生有块地 伊阿伊啊呦 王老先生有块地 伊阿伊啊呦 他在田边养小猪 伊阿伊啊呦 哼哼哼厉绣 哼哼哼 哼哼哼哼哼哼哼哼哼哼 王老先生有块地 伊阿伊啊呦 【作者:张艺瀚】

匿名用户   2012-07-03 22:25

其他回答

Old MacDonald Had A Farm(老麦克唐纳有个农场) 顺便附上歌词呵呵~ Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. And on that farm he had some Chicks. E-I-E-I-O. With a chick-chic...k here. And a chick-chick there. Here a chick. There a chick. Everywhere a chick. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. And on that farm he had some cows. E-I-E-I-O. With a moo-moo here. And a moo-moo there. Here a moo. There a moo. Everywhere a moo-moo. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. And on that farm he had some ducks. E-I-E-I-O. With a quack-quack here. And a quack-quack there. Here a quack. There a moo. Everywhere a quack-quack. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. And on that farm he had some pigs. E-I-E-I-O. With a oink-oink there. And a oink-oink there. Here a oink, there a oink. Everywhere a oink-baa. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O. And on that farm he had some dogs. E-I-E-I-O. With a bow-bow here. And a bow-bow there. Here a bow. There a bow. Everywhere a bow-bow. Old Macdonald had a farm. E-I-E-I-O.

全部展开 收起

英文原版是这个Old McDonald had a farm( 唐纳德有个农场) 中文翻译过来都不一样啊 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 他的农场里有只猫,咿呀咿呀噢! 在这里喵喵叫,那里喵一声,到处喵喵叫, 这里喵一声,那里喵一声,到处喵喵叫! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 老麦当劳有个农场,...咿呀咿呀噢! 他的农场里有只狗,咿呀咿呀噢! 在这里汪汪叫,和在那里汪汪叫! 这里汪一声,那里汪一声,到处汪汪叫! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 他的农场里有只鸭,咿呀咿呀噢! 在这里嘎嘎叫,和在那里嘎嘎叫! 这里嘎一声,那里嘎一声,到处嘎嘎叫! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 他的农场里有只牛,咿呀咿呀噢! 在这里哞哞叫,和在那里哞哞叫! 这里哞一声,那里哞一声,到处哞哞叫! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 他的农场里有只猪,咿呀咿呀噢! 在这里噢咽叫,和在那里噢咽叫! 这里噢咽一声,那里噢咽一声,到处噢咽叫! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 他的农场里有只羊,咿呀咿呀噢! 在这里咩咩叫,和在那里咩咩叫! 这里咩一声,那里咩一声,到处咩咩叫! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢! 他的农场里有只小鸡,咿呀咿呀噢! 在这里咯咯叫,和在那里咯咯叫! 这里咯一声,那里咯一声,到处咯咯叫! 老麦当劳有个农场,咿呀咿呀噢!

全部展开 收起